Yhdistelylainan avulla säästät lainanhoitokuissa. Hae yhdistelyluottoa meiltä!

Yhdistelylaina yhdistää päällekkäiset lainat

Yhdistä kaikki vipit ja kulutusluotot

Yhdistelylaina on lainatuote, joka on suunniteltu lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainan avulla voit niputtaa kaikki avoimet lainat ja yhdistää ne yhdeksi ja samaksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla:
Maksat vain yhtä laskua joka kuukausi.

Maksat vain yhtä kuukausittaista kiinteää lainanhoitokulua.
Säästät todennäköisesti merkittävästi lainanhoitokuluissa, mikäli yhdistät vanhoja pikavippejä ja pikalainoja.
• Taloudellinen tilanteesi kohenee rahoittajien silmissä, sinulla on vain yksi laina avoimena.

Hae yhdistelylainaa yhteistyökumppaneiltamme – he ovat erikoistuneet yhdistelylainojen kilpailuttamiseen ja edustavat kaikki Suomessa toimivia netissä lainaa myöntäviä lainayhtiöitä.

Paras yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla

Paras yhdistelylaina löytyy kaikkein helpoiten kilpailuttamalla oma lainatarve. Yhdistelylaina on usein isompi luotto, josta ei saa lainatarjousta tai siitä ei löydy tarkkaa tarjousta kuin täyttämällä lainahakemus kyseisen lainayhtiön sivuilla. Kaikki yhdistelyluotot perustuvat juuri sinun antamiisi tietoihin ja lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia. Paras yhdistelylaina on edullisin laina, joka myönnetään juuri sinulle. Valinta on subjektiivinen jokaiselle lainanhakijalle. Täytä lainahakemus luottojen kilpailutuspalvelussa ja tarkista, mikä olisi paras luotto juuri sinulle.

Yhdistelylainaa omasta pankista tai nettipankista

Voit hakea yhdistelylainaa myös omasta pankistasi, vaikka hakisitkin nettipankeista ensin kilpailutetun yhdistelylainapäätöksen. Voi olla jopa järkevää hakea neuvotteluvoimaa kilpailuttamalla laina ensin netissä ja aloittaa samanaikaisesti keskustelu oman pankin kanssa. Voi olla, että pankin marginaali laskee, jos sinulla on näyttää kilpaileva tarjous suoraan nettipankista. Näkeehän pankki kaikki tietosi ja haluaa todennäköisesti myös vakuuksia lainan tueksi, joten tarjouksen on syytä olla selvästi parempi kuin netin kautta kotisohvalta haettuun lainaan.

Nettipankkien yhdistelylainojen korot alkavat noin 8 %:sta, todellisen vuosikoron ollessa noin 13%:a. Hae siis oma lainatarjous heti netistä ja kilpailuta oma pankkisi yhdistelylainan tarjoamisessa!

Pankkien eri lainatyypit lainojen yhdistelyyn

Kertalaina

Joustoluotto

Usein kysyttyä Yhdistelylainasta

Yhdistelyluotto on vakuudeton luotto

Mikäli täytät lainanhaun peruskriteerit, voit hakea luottoa. Ikä: 20v, Luottotiedot: OK, Pysyvä osoite Suomessa väh. 2v., Ei erääntyneitä eriä muissa lainoissa.

Mikäli haet kunnan tarjoamaa velkasaneerausta, niin prosessi on pidempi. Ota yhteyttä kuntasi velkaneuvojaan, jotta saat prosessin alulle ja arvion sen kestosta.

Lainayhtiöt näkevät lainahakemuksellasi, että olet yhdistämässä lainoja. Tämä helpottaa hyväksytyn lainatarjouksen saamista, sillä luotto ei lisää avoimien lainojen määrää. Tämä laskee luottoriskiä ja parantaa velallisen kykyä selvitä veloistaan.

Tiedät vastauksen kysymykseesi vain aloittamalla lainojen yhdistämisen. Täytä lainahakemus ja vertaile tarjouksia. Kaikki lainatarjoukset perustuvat omiin tietoihisi, eikä lainan kokoa voi etukäteen arvioida.

Kunnan tai Takuu-Säätiön tarjoama järjestelylaina on yleensä juuri niin iso kuin velkataakkakin. Vain siten talous voidaan tasapainoittaa ja saada takaisin jaloilleen.

Itse lainojen yhdistäminen ei maksa mitään. Hae lainatarjoukset ja katso oma korkotarjouksesi. Nimelliskorot vaihtelevat 5% ja 25% välillä. 

Järjestelylaina.net verkkopalvelu on aina täysin ilmainen käyttää.

Ota yhteyttä omiin lainayhtiöihin ja sovi maksuohjelman muutoksista. Pyri saamaan kuukausieristä niin pieniä kuin mahdollista. Lyhennä  tämän jälkeen kaikella ylijäävällä rahalla lainoja joka kuukausi saadaksesi ne lyhenemään mahdollisimman nopeasti. 

Mikäli tämäkään oman talouden sopeuttaminen ei riitä, ota nopeasti yhteyttä Takuu-Säätiöön järjestelylainan hakemiseksi ja oman kuntasi tarjomaan velkaneuvontaan. Aloita lainojen järjestäminen mahdollisimman pian. Aika on velallisen pahin vihollinen, mikäli lainoja ei kykene hoitamaan. 

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainatarjoukset vanhenevat automaattisesti muutaman viikon sisällä. Voit saada sähköposteja ja tekstiviestimuistutuksia avoimista lainatarjouksista, mutta ne loppuvat nopeasti. 

Henkilötietojasi ei koskaan käytetä muuhun kuin lainojen yhdistämiseen hakemiseksi ja niihin liittyvien  lainatarjousten saamiseksi.