Yhdistä lainat ja lopeta päällekäisten kulujen maksaminen – me autamme!

Yhdistä lainat helposti ja nopeasti

Yhdistä vanhat lainasi yhteistyökumppaneidemme avulla

Yhdistä lainat hyödyntämällä sivustomme yhteistyökumppaneiden nettipalveluita. Olemme listanneet tälle sivulle kaikki verkossa toimivat palvelut, jotka ovat erikoistuneet yhdistelylainojen kilpailuttamiseen Suomessa. Täyttämällä lainahakemuksen näissä palveluissa näet heti, millä korolla voit yhdistää nykyiset avoimet luottosi yhdeksi ja samaksi lainaksi. Aloita prosessi vertailemalla sopiva lainojen kilpailutuspalvelu ja täytä lainahakemus. Mikäli et saanut mieluista lainatarjousta kyseisestä palvelusta, voit tämän jälkeen kokeilla toista palvelua. Aikaisemmat lainatarjouksesi pysyvät tallessa edellisessä kilpailutuspalvelussa, joten voi huoletta kokeilla mistä saat parhaan tarjouksen yhdistää lainat.

Valitse sopiva palvelu lainojen yhdistämiseen tästä

Kuka voi yhdistää lainat?

Hae yhdistelylainaa, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

Miten luottojen yhdistäminen tapahtuu?

Yhdistä lainat joko maksamalla itse lainat pois tilillesi saamilla lainarahoilla tai anna lainanmyöntäjän itse maksaa kaikki lainahakemuksella ilmoitetut lainat. Huomaa, että jälkimmäisessä skenaariossa lainaa ei makseta milloinkaan hakijan tilille. Näin lainan myöntäjä varmistuu, että rahat menevät juuri lainojen yhdistämiseen, eikä myönnetty laina lisää hakijan velkataakkaa. Tällainen yhdistelylaina on usein helpompi saada kuin ilman takaisinmaksuominaisuutta oleva luotto. Vertaile eri kilpailutuspalveluja, jotta löydät varmasti sinua miellyttävän lainavaihtoehdon.

Paljonko voin saada luottoa pikavippien yhdistämiseen?

Emme osaa sanoa sitä etukäteen, kaikki lainatarjoukset perustuvat antamiisi talous- ja henkilötietoihin. Jokainen luottotarjous on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen. Oma korkotarjous ja lainasumma selviää vain täyttämällä lainahakemuksen. Kokeile täysin ilman sitoumuksia, mikäli löydät sopivan yhdistelyluoton, niin yhdistä avoimet lainat ja aloita säästäminen!