Lainojen yhdistäminen helpottaa talouttasi – yhdistä lainasi avullamme!

Lainojen yhdistäminen

Autamme sinua yhdistämään lainasi mahdollisimman helposti

Lainojen yhdistämien on taloudellisesti järkevää vain, jos uusi luotto on merkittävästi edullisempi kuin nykyiset vaihtoehdot. Uudesta lainasta muodostuu aina kuluja. Lainassa on toimituspalkkio tai avauspalkkio ja mahdollisesti muita kuluja. Lainojen yhdistäminen kannattaa tästä syystä aina kilpailuttaa huolella. Tee omat laskelmasi nykytilanteesi pohjalta ja laske onko lainojen yhdistämisessä järkeä. 

Valitse haluamasi palvelu lainojen yhdistämiseen. Edustamme useita lainojen kilpailuttamiseen ja yhdistämiseen erikoistuneita nettipalveluja. Jokainen palvelu on erikoistunut omalla tavallaan asiakkaidensa tarpeisiin. Voit halutessasi hakea vastauksen vaikka jokaisesta, jotta tiedät varmuudella saavasi parhaan yhdistelylainan.

Lainojen yhdistäminen on järkevää, mikäli:

Aloita lainojen yhdistäminen tästä

Autamme sinua yhdistämään lainasi mahdollisimman helposti

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa merkittävät säästöt

Saamme tasaiseti palautetta asiakkailtamme, kuinka velkataakasta selviäminen käy päivä päivältä enemmän voimille. Usein pikavippiyhtiöiden lainat ovat niin korkeakorkoisia, etteivät lainat käytännössä lyhene yhtään vaikka maksaa kaikki laskut ajallaan. Pyrimme aina auttamaan asiakkaitamme löytämään järkevän lainan näiden kohtuuttomien pikavippien poismaksamiseksi.

Lainojen yhdistämisellä on aikaansaatu jopa 500 euron kuukausittaiset säästöt yhdistämällä kolme pikavippinä myönnettyä joustolainaa yhdeksi 10000 euron järjestelylainaksi. Aikaisempien lainojen kuukausittaisista 500 euron maksuista 400 euroa oli pelkkiä kuluja. Mikäli olet ajautunut vastaavaan tilanteeseen kannattaa lainat yhdistää välittömästi ja lopettaa kiskurihintojen maksaminen.

Miten voin yhdistää lainat?

Valitse sopiva lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu yläpuolelta ja täytä lainahakemus. Voit hakemuksella listata kaikki avoimet luottosi, jotka haluat yhdistää. Lainayhtiöt osaavat ottaa tämän huomioon ja käsittelevät lainahakemuksesi juurikin se tiedostaen, että lainahakemuksella mainitut lainat halutaan maksaa pois kokonaisuudessaan. Näin lainat eivät ole päällekkäin, vaan tarkoituksena on todella hakea yksi luotto aikaisempien vippien tilalle. Lainayhtiön näkökulmasta tämä pienentää luottoriskiä ja kertoo maksuhalukkuudesta. Moitteettomasti hoidetut aikaisemmat lainat kertovat hyvästä maksumoraalista.

Yhdistä lainat näin:

  1. Valitse sopiva lainojen yhdistämiseen erikoistunut rahoituspalvelu sivuiltamme.
  2. Täytä yhdistelylainahakemus.
  3. Lähetä se käsiteltäväksi, saat välittömästi vastaukset suurimmasta osasta pankeista. Osa järjestelylainoihin erikoistuneista yhtiöistä voi antaa vastauksen muutaman päivän viiveellä.
  4. Vertaile ja valitse paras lainaratkaisu lainojen yhdistelyyn ja järjestelyyn.
  5. Valittuasi sopivan luoton, saat joko rahat tilillesi tai lainayhtiö voi maksaa avoimet lainasi puolestasi. Tällöin et saa rahaa tilillesi, vaan lainan myöntävä yhtiö maksaa kaikki lainahakemuksella ilmoittamat lainat suoraan kyseisiin yhtiöihin.  

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Ohjeita vanhojen luottojen yhdistelyyn

Moitteettomat luottotiedot, yli 20 vuoden iän, pysyvän osoitteen Suomessa viimeisen kaksi vuotta ja avoimien lainojen ajantasaiset maksusuunnitelmat. 

Huolehdi myös, että täytät lainahakemuksen tarkasti omilla tiedoillasi. Virheelliset hakemukset voivat hidastaa tai estää lainanhaun.

Voi tulla, mikäli et tarkista saatavilla olevien palveluiden korkotasoja ja lainatarjouksia huolellisesti ennen luoton valintaa. Kilpailuttamalla lainapäätökset Järjestelylaina.netin kumppaneilla – vaikka riittävän monella – varmistat, että tiedät mitä juuri sinun tulee lainojen yhdistämisestä maksaa.

Yhdistelyluotossa on normaalit avauspalkkiot ja kuukausikulut. Itse yhdistäminen ei maksa mitään. 

Tiedät vastauksen kysymykseesi vain aloittamalla lainojen yhdistämisen. Täytä lainahakemus ja vertaile tarjouksia. Kaikki lainatarjoukset perustuvat omiin tietoihisi, eikä lainan kokoa voi etukäteen arvioida.

Yksi laina parantaa luottokelpoisuuttasi luotonmyöntäjien silmissä. Ylivelkaantumisen ehkäiseminen parantaa oman taloutesi kantokykyä ja voit vihdoin lopettaa useiden lainalaskujen maksamisen kuukausittain. Yhdellä lainalla purat monta oman taloudenhallinnan esteenä olevaa solmua. Aloita lainojen yhdistäminen heti ja katso paljonko itse voi siitä hyötyä sekä rahallisesti että henkisesti!

Varmista vielä, että täytit lainahakemuksen varmasti oikein. Mieti varsinkin menivätkö tulotiedot oikein. Varmista myös, että olet maksanut nykyisten lainojen kaikki kuukausierät ajantasalle, viivästykset ja erääntyneet erät voivat evätä lainahakemuksen käsittelyn. Mikäli kaikki oli kunnossa, etkä vieläkään saanut yhtään lainatarjousta, voi olla että ison luoton saamiseksi tarvitset yhteishakijan luotollesi. 

Sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Lainatarjoukset vanhenevat automaattisesti muutaman viikon sisällä. Voit saada sähköposteja ja tekstiviestimuistutuksia avoimista lainatarjouksista, mutta ne loppuvat nopeasti. 

Henkilötietojasi ei koskaan käytetä muuhun kuin lainojen yhdistämisen tarkoituksessa tai järjestelylainan hakemiseksi ja niihin liittyvien  lainatarjousten saamiseksi.